Ervaar De Grote Boel Oosterhout in het Wooniversum

Vergeet het kijken naar droge bouwtekeningen of sfeerimpressies van nieuwbouwprojecten! In het Wooniversum stap je daadwerkelijk je toekomstige huis binnen en maak je een reis van de voordeur tot het zolderraam. Dit noemen wij de Wooniversum Experience. Als optant ontvang je van ons een een uitnodiging voor een bezoek aan het Wooniversum en een gesprek met de kopersbegeleider.


Hightech huizen kijken

Door middel van state-of-the-art projectietechnieken, virtual reality en gedetailleerde computermodellen wordt de woning op ware grootte ‘om je heen’ geprojecteerd; de muren, de vloer, het plafond, alles! Je staat middenin de woning en kunt rustig rondlopen, alle hoekjes en gaatjes bekijken en zelfs al de aan de inrichting beginnen! Tijdens de reis door je woning bekijk je alle opties die worden aangeboden in het project. Van uitbouw tot dakkapel.


Keuzepakketten

Wanneer je in de 3D ruimte hebt kunnen proeven aan de nieuwe woning wordt er daarna samen gekeken naar de keuzepakketten op gebied van sanitair, tegelwerk, deuren, keukens en electra. In de Wooniversum showroom loop je door de stijlvolle modelwoningen met kant-en-klare pakketten. Je ziet meteen hoe bepaalde opties worden verwerkt en je ziet de kwaliteit van de standaard afwerking van de woning. Dit alles onder begeleiding van onze kopersbegeleider die je op dit gebied tot aan de oplevering van je nieuwe woning bijstaat.


Na het ondertekenen van de koop- aannemingsovereenkomst ben je nogmaals welkom in de showroom om op het gemak alle materialen en producten nog eens te bekijken.


Meer weten over het Wooniversum?

www.wooniversum.nl

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het project Boel's Wonen, Oosterhout, Nijmegen of wil je eens vrijblijvend om tafel? Maak hieronder je keuze en laat je gegevens achter, dan ontvang je van ons aanvullende informatie of we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.Verkoop en informatie

Timmer Makelaars
Dorpsstraat 8
6871 AL Renkum
Tel. 0317 319114
www.timmermakelaars.nl

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel. 024 3 244 244
www.hansjanssennijmegen.nl

Stam + De Koning
Dillenburgstraat 25a
5652 AM Eindhoven
Tel. 040 250 43 00
www.stamendekoning.nl